joi, 19 ianuarie 2012
CIORBA RADAUTEANA
CIORBA RADAUTEANA
Se opareste pieptul de pui, se clateste si se pune din nou la fiert cu zarzavatul intreg (ceapa, telina, morcovi, ardei).
Dupa ce a fiert se taie carnea cuburi si se pune inapoi in oala. Zarzavatul se da pe razatoare, se caleste in ulei si
se pune si el in oala. Se curata usturoi (o capatana sau mai mult - dupa gust), se piseaza cu sare si se adauga in oala. Se acreste cu otet de mere dupa gust.
Daca este nevoie se mai adauga sare tot dupa gust.
Dupa ce s-a mai racorit ciorba se adauga smantana (pentru o ciorba de 2 persoane cam 300-400 g de smantana).
Smantana se amesteca intai putin cate putin cu ciorba intr-un vas separat (nu se adauga direct in oala toata cantitatea)
apoi se adauga in oala mestecand in ciorba.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu